не віддаваймо зміям божий храм вони там молитися не будуть вони не люди але чи судити нам чи краще нехай Господь судить бо і в нас бували блуди ми кланялися гріхам п’ятикутним зіронькам а певно ще комусь там замість молитву нести ми руйнували хрести своїм мовчанням і без діянням хтось скаже такі були часи я скажу ні такими були ми а щоб не повертали гріхи не спи не говори якось то буде бо коли цей храм чужі візьмуть нам то знов не один промине грудень знову повернуть страшні сни тому благаю тебе і тебе і себе не ждати нам на те що все дасть небо нам сказати треба що можемо ми дати а те що маємо захищати стерегти і не ждати лишень на чудо. 10.06.2011р.
Так, ми не маємо чекати на чудо, бо ми самі є великим чудом Богоявління і об'єднавши сили, бажання і волю, ми можемо зробити свою мрію реальністю, але при цьому ми маємо бути тверді в своїй вірі, вірі Творця, нашого заступника і порадника.
Я в повні згідний з Вашою точкою зору. Ось ідімо тим шляхом! Творімо добро! Бог нам допоможе. ПОВІРМО!!! З повагою Василь Шляхтич
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")