Вдивляюсь у ніч -там дивні смарагди, немов заблукали в галявині темній. Звук спереду лине і лине позаду- це два літаки розминулись, напевно.
Вдивляюсь у річку- там відблиски тіла, такі кольорові в невидимій площі. Захлюпало справа, захлюпало зліва, то риби прощались у вОдяній товщі.
Вдивляюсь в минуле- там різні обличчя, на них біль і радість, гаразди й проблеми, і хоч в різні стежки майбутнє нас кличе, Ви завжди у серці...Ви завжди для мене...
|