Я сьогодні зустріла чудо Під зеленим малим листочком! Воно бігало по калюжах І ховалось, чудне, за сосну! Заглядало, смішне, усюди! Полохливе й швидке напрочуд І на сонечко схоже дуже! Нагадало мені про весну! Я його заховала в сумку! І воно тепер щось шепоче! Аби тільки мале не щезло В оберемку тепла і трави! Простягніть мені вашу руку І швиденько закрийте очі! Я вам чудо своє принесла! Порадійте тепер і ви!
тема цікава ,освітлює сірі будні сонячним світлом ,але щось трішки не дає легкості цьому твору ,якась є маленька перешкода ,а взагалі мені мені сподобалось .
Катрусенько,вибачте мені за попередній коментар , певно вірш був прочитаний на швидкоруч і мені здалося,що в середині тексту ніби якась перешкода тому,щоб вірш читався одним диханням ,зараз перечитавши,зрозуміла,що помилялася-прошу вибачення. Мої вам аплодунчики ,дівчино- світлячок.
Галиночко, не вибачайтеся, що Ви! Іноді з першого разу вірш не сприймається, але нічого страшного! А якщо і справді щось не так, Ви пишіть, я рада буду виправити! Дякую дуже!!!!
Чудо- Катруся написала твір про чудо.Катрусю, дуже милий твір з глибоким змістом,адже для кожного розуміння чуда різне.Але головна тема твору -Ваша готовність поділитися з всіма саме тим дивом на яке вони очікують.А це я Вам скажу багато вартує.Катрусю ,мої Вам :hands: і :respect:
Картусько - молодець!!! Я вже уявляю якогось хохотунчика і коло нього діток-моцьопочок, які про це чудо співають!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")