"Патріоти" ці біда Для Вкраїни-неньки, Вже давно й Сковорода, знав їх витребеньки. В груди стука патріот, Я в душі - вкраїнець... Хай я буду й ідіот, Лиш віддай "гостинець". Ось, така їм бачиш тяга, до держави стала, по шматочках все розтягнуть... Патріотам, САЛА! Попереду нам писати. "псевдо-" їм пристало, бо вже нині "патріоти" печінок дістали. Треба дати "дуже щирим" до сала й цибулю, а ще краще - гнати звіра, ще й втулити "дулю".
ПАТРІОТИЗМ. ЦЕ ЛЮБИТИ СВІЙ ПРОСТИЙ НАРОД, І ДО ОСТАНКУ ВІДДАТИ СЕБЕ, РАДИ ЙОГО ЩАСТЯ. СПАСИБІ ЗА ТЕМУ.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")