Якщо верх затягло і блакиті не видно, осінь це упрохала кита - кашалота. І незнанне ще досі стає очевидним: заковтнув він усе до космічного рота. Якщо каплі летять і заплакане небо, осінь це упросила слона - хулігана. І стає зрозуміло одразу для тебе, що пускає він носом небесні фонтани.
Що? Не віриш мені? Запитай в черепахи! Та, що знизу була, може там вона й досі. Запали всі вогні без вагань і без страху, Я, Ти, Він і Вона, Фантазуймо під осінь!!!
|