(Після творчого
вечора Мирослава Артемовича)
Звучить поезія із
уст поета
І оплесками переповнюється
зал.
У віршах –
антологія букетів
Із різнобарв’я
слів, як Божий дар.
Слова в віночки
муза посплітала
Так філігранно,
дзвоном дзвонаря.
І музиканту в ноти
поскладала,
Щоб пісня
затремтіла як роса.
Співають марш
«хлоп’ята-соколята»,
Здається час спинився
на лету…
Поезія висока і
крилата
Влетіла пташкою у
руки скрипалю.
|