Пройти життя не вдасться безпомильно, Волочить, хто як може, власний хрест. Будуєм Храм, бо зради не всесильні Над світлом, що для зла - немов протест.
Молюсь і я, а серце рве на шмаття Оте гірке :"Чому? Чому? Чому?". Чи я згорю до тла у цім багатті? Піду у світло, зірвуся в пітьму?
Та віра є, не згасла ще глибоко В душі моїй, натомленій, на дні. Господь мені дає такі уроки, Від котрих воскресаю я в огні!
|