Поставлю "5", напишу в комент оду, бо твір і справді створено теплом. У нас на сайті гуманізму - згода, як гарний зміст, то форма все одно... Поставлю "5" , (псувати нащо рейтинг), Потішуся- мелодія дзвінка. Хіба важливо , що під "п"яну флейту" гуляє розмір з ритмом гопака? "5"-ку ставлю, все таки старанно, і не біда, що наголос не там. А то почнеться : "метри", "критикани", а то ще й гірше скажуть - "графоман"... **** Ось вірш новий читаю - мені сумно... Найвищий бал зірками миготить. - "Скажіть, Панове, де МОЄ Анумо?, та врешті - "5"", хоча воно й болить.
|