Десь бродить Русалка в краях неозорих, Шукає загублений рай. У пісню виплескує відчай та горе, Як болю в душі понад край. Русалонько, в небо, у далі далекі Ти встигнеш полинути ще, Щоб, може, колись повернутись в лелеці, Чи впасти на землю дощем. Але, як душа таланом доторкнута Й добро – її істинна суть, Ніхто не завадить Людиною бути У кожнім з життів, що прийдуть!
п. Іване, таке у Вас художнє бачення...! Я вже собі цю картину вималювала, от так її і бачу перед собою. А можна троху поправити ритм у рядочках?
Прийшов до ставу- диво благодать... Русалія ховається в осоці, І гарно так, що хочеться кричать, І закричав би - тільки поруч хлопці.
І ось вона у чистій наготі, Розпущене волосся, врода сяє...! На тілі краплі, перла золоті, Зове до себе ще й мені моргає.
Зустрілись очі блисками огню, Скажене серце груди розриває, Її я постать голу пригорну, Нехай тоді Нептун мене карає! ............................................................................... Тут я так повкладала Ваші рядочки: перший і третій рядок мають по 10 скл. ( прий - шов- до- ста- ву- ди- во- бла- го- дать) 10 і так має бути у кожному катрені( 1 і 3 рядок - 10 скл.) ............................................................... другий і четвертий має по 11скл ( Ру- са- лі-я- хо- ва- єть- ся- в о- со- ці) 11 і так має бути в кожному катрені.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")