Церкви наші розійшлися.
Створили руїну.
Сил немає, щоб зійшлися.
Терпить Україна.
Хоч Один Бог нашим Паном,
Одна мова рідна,
Між Церквами спить погане
І вростає в гідність.
Всі Одного Бога молять.
Бог молитви чує.
Поки Церкви у розколах
Він благ не дарує.
Бог навчає бути разом.
Жити як родина.
Відкиньмо розкол – заразу.
Втішмо Україну.
Вже пора про єдність вчути
В Церкві і в народі.
Скажімо всім баламутам
- Розколам в нас - ГОДІ!
29.12.2011р.
|