Можливо, "Березнева ностальгія" мене затягне далі в "Міжсезоння", і дах знесе "Чавунним канделябром", або "Стриптизом на її грядках". Вона з дитинства "Малювала мрію", той - "Диверсант" у посивілих скронях Назву я це своїм набутим скарбом під "Дідусеві" ритми у піснях.
|