Глянь. За вікном зимова осінь.
Дощеві перли з вітром грають...
Ніч довга, чорна вже на пості.
А в лісі чути сич співає.
Про що співає, йому знати.
Нам лиш додумуватись треба...
Може хоче поспілкуватись
З сичихою під темним небом?
Сніг у сусідів на гостині.
Їм і мороз за нігті входить.
А тут в Польщі і в Україні
Тепло осіннє всіх солодить.
12.01.2012р.
|