* * *
Добрим словом засіваю,
З Новим роком всіх вітаю !
В першу чергу Василів,
Я сердечно би зігрів…
Розпочнемо з капітана.
Честь йому від нас і шана,
Що скількох тут трударів
Згуртував під творчий крів
І турбується про сад.
Хай Господь воздасть в стократ.
Василю, аміну-два,
Жменю Божого тепла.
А для Якова – Пегаса
(Козакові - це окраса),
Щоб частіше прилітав,
Про цей сайт не забував.
Роксолані і Світлані:
Серпантинних мрій в жупані,
Щоб завжди були кохані
І збувались всі бажання.
Любі, Ані і Марії:
Нехай успіх Ваш зоріє
І освітлює шляхи
До шляхетної мети.
Ще вітаю двох Андріїв,
Щоб завжди були у дії.
Двом Наталям побажаю
Золотистого врожаю.
А для наших Іванів –
Римолистих почуттів.
Катерині і Роману:
Вам, обом – експромт-гурману.
Олександру, Олексію,
Каті, Віктору, Софії :
Хай Вам сонечко сіяє,
Днем новим благословляє!
Не забув про Вас я, Rewa :
Хай розтануть всі проблеми !
І Михайла, і Галину,
Олю, Таню і Христину.
І Вас Ігоре, Ірину…
Всю анумівську родину.
Всім, усім
- зимових втіх.
Повний , повний, повний міх.
Щоб були у цій оселі
Всі щасливі і веселі.
І здіймався літпроцес
До самісіньких небес.
Щоб натхненячко світило,
Сподівались ми на диво.
І могли ви, як ті діти,
Ратним подвигам радіти.
Щоб давав Господь вам сили,
Щоб зростали дужі крила.
Доброзичливі рядки -
Проростали у лани.
Щоб добірним цим зерном,
Коровай світив Добром.
Всім Вам – зоряний привіт !
Як одвічний заповіт:
Щоб завжди, завжди, завжди
Ми у злагоді жили.
Христос Рождається!
14. 01. 12
|