Спиртне, я не п'ю, не палю, не гуляю,
Тому думку таку я свою завжди маю:
Жінка прикладом має бути для дітей,
Для чоловіка, друзів, рідних і людей.
Якщо жінка буде пити, палити, гуляти-
Такий приклад з неї будуть діти брати.
Гарний приклад мають дати жіночки усім,
Щоб панувало завжди щастя в домі цім.
Яка була мама,- такі будуть й дочкИ!
Який батько був,- такі будуть й сини!
Та, щоб добре дуже, їм завжди жилося,
Дайте гарний приклад і щоб усе збулося!
|