Поздоров, Синочку, з святом Нашу любу Мамцю Та усмішок їй багато Подаруй уранці.
Попроси, щоб не лякалась, Коли гряне злива, Марно сліз не проливала, А була щаслива.
Заспокій, скажи, що скоро Неньо верне дому, Коли буйні осокори Зашумлять від грому.
І тоді ми будем разом Роси втрьох спивати, У щасливому екстазі Створим вічне свято.
Подаруй, Синочку, Мамі Сонце, небо, вітер Та з букету орегамі Веселу палітру.
Подаруй, рідненький, Нені В першу цю річницю Із підсніжників перстені, З грому й блискавиці.
Ще - від мене поцілунок, Ніжний, як світанок, Із суцвіть медово-трунких Для снів, на останок...
|