Цікаві філосовські роздуми тому , думаю, що треба розмістити вірш у рубриці про філософію...... І чому це після нас уже нічого нема....повірте, щось залишається.......
Зауваження: "стихії,(які?) на котрих усе тримається," слово "ніпочім"(задарма, даром) в контексті даного твору треба розуміти як "нічим не переймається", тому варто його писати окремо "ні по чім"
Філософські роздуми у Вас,п.Тетяно! Дуже приємно. Так, ніби все у нас є " І не розграфлюють у зошиті поля..." та все ж чогось не вистачає...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")