ЛИСТ МАТЕРІ
Ти жива іще моя старенька? Я живий. Привіт тобі, привіт! За тобою, моя люба ненька, Смуткував, рушаючи у світ. Знаю, й ти, тамуючи тривогу, Сумувала. Сльози на щоці. Раз по разу ходиш на дорогу З костуром стареньким у руці. До тебе холодними ночами Знов і знов тривожні ідуть сни – Страшне горе в снах тих поміж нами, Не зустріти разом нам весни. Та не плач, рідненька! Богу дяка – Маячня усе це й казна-що. Не такий я вже страшний гуляка – Я прийду до тебе попри що. Я такий же ніжний, як раніше. Бачу сонця промінь крізь хмарини. Від туги я хочу як скоріше Вернуть ся до рідної хатини. Я прийду, коли розкине квіти По-весняному вишневий білий сад, Щоби серце своє відігріти, Щоб забути біль і гіркість втрат. Не розбуджуй не здійснені мрії, Не хвилюй того, що не збулося. Не вбивай останньої надії – Нам і так страждати довелося. І не вчи мене молитись богу! До старого вороття не має. Я прийшов сюди по допомогу, Яку серце так давно шукає. Так забудь скоріше про тривогу. Не сумуй так шпарко, дорогенька. Не ходи так часто на дорогу, Моя люба і старенька ненька.
Додав: inkulinets (16.07.2013)
| Автор: © RUSZIN
Розміщено на сторінці : Вірші про жінок , Вірші про сім'ю
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2301 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА