Хай сонце тобі усміхається, Тихесенько Ангел спускається На скроні твої позолочені, Стежки, що тобою столочені. Хоронить тебе від облудності, Вселяє все більше розсудності. Життя твоє повниться піснею, Любов’ю ніколи не пізньою… Веде тебе стежкою Божою, На тернії зроду не схожою. Щоб дні йшли до віку щасливими, Від сміху дітей галасливими, А дім, завжди повнився радістю, Родинною, теплою благістю!!!
Мамині бажання щирістю дихають, Любов"ю горять, Із джерел сердечка до дорослих дітей Так ,як до малят. Не міліє з часом та любов сердечна, Дітям же щоднини є вона доречна. Гарний,щирий вірш ваш!
МЕНІ СУДИЛОСЬ ДУЖЕ РАНО ОСИРОТІТИ, АЛЕ Я ВЖЕ САМА МАМА І В МЕНЕ ТРОЄ ДІТЕЙ. Я ДУМАЮ,ЩО КОЖНА МАМА БАЖАЄ ТІЛЬКИ "ВАШИХ СЛІВ" , ПАНІ КАТЮ СВОЇМ ДІТЯМ. І ЩАСЛИВІ ТІ-В КОГО Є БАТЬКИ.ДУЖЕ СПОДОБАЛВСЯ ВІРШ.
Чудові, щирі та милозвучні побажання близької людини!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")