Ми прожили достатньо років, Щоб зрозуміть, що вже – чужі. І, може, йти нам поруч тіснувато? Бо надто часто випадали геть невдалі дні, І сліз в очах з’являлось забагато, І, часом, так кортіло залишитися одній. Згадати все: щасливих днів було так мало, Як сліз моїх солоних в океані. Хіба таким своє життя я уявляла, Коли свідомо на рушник ступала, Коли обручка малувата стала? Хіба таке собі буття пророкувала? Забути все? Переступити? І далі так в розлуці жити? Немає відповідей на запитання. І надто вже затягнуте моє вагання. Коли не можемо навчитися прощати, То краще шлях самотності обрати.
|