Дякую за увагу і розуміння. А тепер що до технічних зауважень. Вірш написаний п'ятистопним анапестом (із трьох голосних - останній під наголосом.). Доволі часто поети уходять заради підсилення змісту від традиційного розміру і додають або вилучають кілька слогів. Особливо у сучасній поезії. За таким зразком зробив і я. Для того, щоб легше було читати і робити відповідні паузи(цезури) я виклав цей вірш "сходинками" Щодо наголосів - тут теж дозволяється деяка вільність. Наприклад (деревА) і (дерЕва). або (зАвжди) і (завжди). До речі Іван Франко часто не додержувався традиційних наголосів. І аніяким чином не заважало спийманню його віршів.Ось така моя відповідь.
Правду кажете- під лежачий камінь вода не тече. Якщо хочемо мати то треба робити вчинки...самим,а будемо чекати допомоги і порад-розчахнуть нашу Україну, як блискавиця стару грушу. Дякую щиро за вірш п Юрію.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")