Знов до нас прилетіли лелеки –
Цього разу уже навесні…
І нарешті Принцеску принесли
Довгождану таку для сім’ї.
Ми чекали з таким нетерпінням,
В молитвах рахували всі дні,
Навіть в снах вже тебе колихали
І й колискові співали пісні.
То ж вітаємо Юлю-матусю
І щасливого татка-Павла,
Що від радості світяться нині,
Бо вже більшою стала сім’я.
Ми бажаємо крихітці нашій
Лиш у щасті зростати й в добрі,
Та красою усіх чарувати
Щоб щасливими були усі.
УРА! Стала більшою наша родина
й щасливішою нова сім’я!
20.04.2015 Іванна Осос
|