Спасибо, Боря! К чему я не могу привыкнуть,так это к "редактору местного разлива", только на этом сайте я почему-то тупой-ещё тупее!!! Пытался исправить текст, но интервал строк рассыпался. Не пойму!!! Нафига такие сложности - или это индивидуальность таким "макаром" выражается? Заходишь на страничку,как на каторгу, заранее зная,что настроение испортится, видать потому я здесь и редкий гость.
Гарний, такий, по-родинному, теплий вірш. Всі ми хочемо, щоб онуки були схожі на нас - на діда і на бабу. Успіхів Вам, Юро! Хай щастить От тільки світлини я не побачила. :-)
Гарний світлий вірш. Щодо "квітки" - спробуйте можливо "мов квітучі маленькі рослини"... Щасти!)
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")