Два рочки моєму синочку!!!
Два рочки – велична дата,
Цілую у щічки, очки,
Щасливі два роки… тато…
Щоранку голосно будять,
Долоньки обличчя гріють,
Яке неземнеє чудо,
Мене доторкнулась мрія…
Стирчить так кумедно чубик,
Сховався від мого «ку-ку»,
А потім з маленьких губок:
«Ха-ха», стрімголов на руки…
Обійми, немає рівних,
Два серця в одній кровинці,
У митях таких чарівних
Доземно вклоняюсь жінці…
І троє сміємось, плачем,
Усі, мов дворічні, граєм,
А світу немає, наче,
Я це називаю раєм…
Два рочки моєму синочку,
Найбільше у році свято,
Хай дзвонять усі дзвіночки,
Бо я вже два роки тато…
|