Альоші
Розумний, мужній, щирий і пригожий
Чужі життя шануєш, як своє. Багато в чому ти на мене схожий.
Як я горджусь, що ти у мене є.
Ти вибрав непросту собі дорогу,
По ній упевнено крокуєш до мети,
Готовий всім прийти на допомогу,
Хоча соромишся своєї доброти.
Цінуєш чесність, відданість і волю,
Тобі твоя родина дорога...
Нехай завжди квітує щастям доля,
Хай ангел твій тебе оберіга!
Свої діти завжди найкращі. І скільки б років не пролетіло, вони для нас залишаються дітьми.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")