Два з половиною
Так хочеться спати, хоча б подрімати, Та звук огортає лавиною. Вже сьома година, вставай-но, родино! Проснулося Два З Половиною
Щось прикре накоїть - всміхнеться, роззброїть Мармизою зовсім невинною. Усядеться поруч й щебече-говорить Малесеньке Два З Половиною.
Найкраща забава - кастрюля дірява, А в ній - три шурупи з пружиною. І воду включити - сусідів залити... Пора уже в два з половиною.
Повз свої турботи жде маму з роботи, Година біжить за годиною. І тата зустріне та вмить на коліна Усміхнене Два З Половиною.
Розслабився тато? Що ж, пальці запхати В розетку у нього за спиною! Нехай пам'ятають, хай не забувають - Мені лише два з половиною.
От сядемо ввечір навпроти малечі І тішимось диво-дитиною. Одне лиш бажання, одне намагання: Щоб виріс ти, синку, Людиною.
|