Пригортає батько сина: "Спи, моя мала дитино, Спи мій ангел,сон спокійний Хай в полон візьме чарівний."
Він співає колискову, В Бога долі просить знову: Не для себе, все для сина, Щоб дитя було щасливе.
Пригортає і співає, Сина кращого немає. Із народженням маляти, Цінний скарб з"явився в хаті.
Спи, мій сину, спи спокійно Захищу тебе надійно, А усі твої тривоги Не знайдуть до нас дороги.
Спи, маля, доброї ночі, Спи спокійно, закрий очі. Гордість ти моя і сила Будь здоровим і щасливим.
10.04.2007р.
|