Капризуй, моє сонце! Полохливим пташам ще серденько тріпоче у стомленім тілі. Руки-крилонька складені, вільно лежать, спочивають, завжди такі вмілі. Вередуй, моя квітко! Білосніжним тонам дві пасують волошки од віку зтьмянілі. На подушці – кульбабка, сріблом блищать сиві скроні… голівка зболіла… Каверзуй, моє серце! Метушлива пора відійшла у минуле, лиш спогади… тіні… Упокорення й спокою, ніжності час, і любові, й терпіння… Зумію!
|