Шпаки літають по двору; Малина квітне у саду. Дівча сидить, дівча кохає, Але ніхто того не знає! Ні друзі ,навіть мати Ні. Кохання у її вікні Щодня проходило повз неї, Але ніколи не до неї В її сумну ,пусту хатину Крізь мар доходили новини; Вона ж серйозно не сприймала Одну новину лиш чекала: Що прийде він і скаже… І мати рушники зав’яже І буде в них сім*я щаслива... А поки мріяла та жила!
|