У мене недавно був творчий вечір, і там звучала пісня про маму на мої слова, я помітила, що в залі плакало багато людей, а моя матуся просто мокра була від сліз, навіть у мого батька сльози вийшли, чого я від нього ніколи в житті не бачила... а слова були такі прості-прості, лише від душі...
Здоровя, здоровя, здоровя Вашій мамі. А все інше у неї вже є. Бо це щастя мати ТАКУ велику і гарну родину! Хороше привітання, нехай діти завжди мають змогу злетітися у рідне гніздо. Навіть, хоча б і раз на рік.
Щирий вірш, п.Михайле! Я приєднуюсь до всіх побажань здоров'я і тепла у родині, що може бути кращим для мами і так, як ми з нею однолітки то думаю вона правильно зрозуміє мій вірш, що я її присвячую. Господи, дай тихий сон, Як світанкове цвітіння, Храмовий дзвін в унісон, Щире, сердечне моління. Спокій душі в вишині, Тій, що немала спокою… Я відпочить в тишині, Хочу, мій Боже, з Тобою. Бачити неба блакить, Чути мелодію світу І пережити ту мить, Трепетного переліту.
Спробував уявити, як цей вірш читають ті кому належить кожна стопа, а потім на останку підтягують мелодію, до речі, а не намагався проспівати ці чудові рядки ? У кожному слові - подяка, печаль та щирість. Гарно.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")