Твоя усмішка,- її не загуби. Вона як щастя ходить коло хати Де батьки неначе голуби Над тобою будуть воркувати.
Твоя усмішка, сльози - падолист Осіню душу ворошить спросоння Іде в танок й несамовитий свист Гарцює вітер в твого підвіконня.
Твоя усмішка,- її не загуби, Як чисте небо у петрівські ночі Хтось скаже: "осінь більше не люби" А я люблю її неначе твої очі.
|