переклади, інтерв'ю та статті- усе, що буває в житті, цікаво аналізувати, уявлення про всі події мати: хто, де, коли й чому, для чого й за яку ціну, як усе бачиться і що робити, де вчитися, де що купити... політика, право, культура, реклама, віра та література з усіх джерел, з багатьох мов... любов життя і до людей любов, незгода з поглядами, з низьким та мерзенним... ти- автор, майже що письменник, та обмаль часу, в друкуванні - ночі попри усі ті дні робочі... хотілося писати, але хтось не хоче, щоб було так, як є насправді, а мало бути так, як хтось бажав, як бізнесмен-політик нам сказав... спасибі Часу й Слову, і подіям, за надану нагоду, коли писалося у будь-яку погоду і задля мови, і задля народу. хтось пам'ятає, хтось забув відразу, до автора "плекаючи" відразу, Час все одно все крутить жорна світу, Слово не годне дать одвіту, Події є і були, й будуть без мене, автора, а чи зі мною, подяку вам складаю мовою простою, за допомогу бути і писати не по-російськи, не по-польськи, а на рідній мові: слова - у серці, істина- в розмові, а чесність й правда- у щоденних діях, щоб не було, зостанеться надія.
Іван Петришин, ААП, ПАШІ
не кажіть: старше покоління звикло до ґазет. їм вони- звичніші. та й мають вони право читати їх. якщо про плоди, то ні ТБ, ні ґазети, ні інтернет плодів не приносять, так само, як і балачки і ВР, чи де інде, і, тільки плітки несуть свої плоди- то ..., то ...
хочете- читайте, хочете- ні, хочете співайте в окопі на війні...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")