Перо і слово - все, що маю. Воно миліше за усе. Якби ви знали, як кохаю Я це уміння золоте. Як Божий дар оцей ціную. Як в своїм серці бережу. Як кожну мить таку карбую. Яку любов у ній беру. І розумію ради цього, Заради цього і живу. О, найсолодкіша майстерність! О, чудодійне дієйство!
|