Дивлюсь в окуляр у картонній трубі, Орнаменти бачу в її об’єктиві - Вони різнобарвні, яскраво-рябі, А ще - неповторному світу властиві. Придбав я цей виріб колись не собі, Картини його ексклюзивно-мінливі Не я й роздивлявся тоді, далебі, А зараз – інакше. На творчій я ниві. Змальовано з них вже чимало картин, Які ще полюблять якісь меценати, Бо я - ексклюзив, і такий я - один, Про інших, подібних не хочу і знати. Малюю на кращих сортах полотнин, Продам хоч одну – то і стану багатим.
|