Довелося у житті пережити й чужину ...
***
Із джерела , слова наллю
Чудові квіти верескові
Але нажаль в чужім краю
Співаю рідну колискову .
Чи рідна пташка прилетить
Живу собі в місцевих нетрях
Та рідне слово закипить
На рідний край мої конверти .
Там рідна земля , і трава
Дерева про своє воркують
Тут моє тіло , там душа
Ще рідним словом все малюю .
Там моє рідне джерело
Тут руки й розум закупили
Повернусь в рідне я село
Де мати рідна у могилі …
17.10.2016 8:52:06
|