Заклинання відьми-начальниці На англо-мовне свято Усіх Предків
Заклинання відьми-начальниці На англо-мовне свято Усіх Предків
наварю ти каші,
вкладу трави наші,
будяки і мухомори,
щоби був ти дуже хворий,
і отрути з язика,
щоб була воля слабка,
наплюю тобі у душу,
ще й набрешу дуже, дуже,
буду грубою, а скажу,
що був грубий ти,
насмічу тобі у класі,
скажу "прибирай",
бо от-от у наших відьом буде урожай:
терни, зела затруєні,
реп`яхи колючі,
ти дізнаєшся, учений,
які ми падлючі.
кричимо, що - за права,
не твої, а наші,
отрую тобі ввесь день,
наварю ти каші.
Iван П етришин
CША 23.10.2019
Додав: ivanpetryshyn (24.10.2019)
| Автор: © Іван Петришин
Ключові (? ): сатира , сарказм про злих жінок-начальниць , критика
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.