Дякую красно Тобі , Сашко! ТИ знаєш, Луісвіль - це взагалі-то- тимчасовість у мому житті;тут мало смачного і в прямому, і в переносному значенні цього слова.Це я ще у свому рідному Львові чогось наїлася такого, чи напилася...Це там є така їжа особлива: енергетично- насичена. Я рада, що цей вірш зазвучав і зрозумівся.
Такий потужний енергетичний заряд несе цей вірш, аж починаєш світитися від нього! Мені дуже до вподоби - "миротворчі раси" і "душі потрібні Воля, Іскра, Рух!". Дякую, Роксоланко, за нього! Лиш ось тут я трішки застановилась "І не забудьмо, що ми тут - людьми!", може мало бути - "І не забудьмо бути тут людьми!".
Наталонько, дякую Тобі серденько, що читаєш мої вірші- мені дуже приємно! Стосовно фрази: " не забудьмо, що ми тут- людьми"- напевно Ти права! Там, дійсно упущене уточнення, що ми( є) людьми, чи, що ми послані сюди людьми. Мені хотілося зробити паузу, таку довгеньку, щоб читач здогадався, але напевне це не спрацювало, або вийшло на дуже вдало- тому зміню за Твоєю порадою.Дяка велика за увагу!
Василю, красно дякую, за пережиття моїм віршем, за слушні зауваження.Спробую подумати над тими частинами, що видалися Вам найслабшими; мої всі вірші є у постійному доростанні і відкритті для удосконалень- тому спробую доростати, щоб і їх підтягати у всіх планах.
Сильний вірш. Тема глибока, як і ваші висказування. Критик з мене нікудишній, але дещо, як на мою думку, можна підкорегувати. Наприклад: "Бур'яном світ наш просто загустів"(наголос) змінити на і світ наш бур'янами загустів, а "в кольорах" на у фарбах, але це тільки моя суб'єктивна думка, автору видніше.
Глибоко копирснули у філософію, цікаво побудували лінію. Сподобалось. За тему %. Лише, як на мене, не розвернули до кінця назву і розпочате про слово. Останній стовпчик "приліплений", можна було закінчити: Душі потрібно - Слово, Воля, Рух!. Але то власне мій погляд. Щиро радію появі такого твору.
Дякую, Ігоре! Якщо Ви відчули нерозгорненіcт назви, то мабуть щось в тому є- можливо назва мала бути іншою, ну скажімо: Українці: хто ми? але СЛОВО в цьому творі- це ота Божа печать, що вкладена нам у душі нашим Творцем і ним,СЛОВОМ, пронизане все наше єство і життя на різних рівнях.Я буду думати стосовно Вашої зауваги, можливо і варто десь при завершенні ще раз заакцентувати на СЛОВІ!
Роксолано красиво і сильно ,та для мене ,що тут людиною -100% зрозуміло. Не можу судити про орфографію і ритм а думка вложена з широкими крилами . Тож доопрацюйте ,але не змінюйте в угоду різних смаків ,тих Янгольських рядків .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")