КЛЕЙНОДИ ВЕЛИКО-МУЖА ВІРШОПИСЦЯ АНГЛІЙСьКОГО ВІЛьЯМА ШЕЙКСПІРА: СОНЕТ 4.
КЛЕЙНОДИ ВЕЛИКО-МУЖА ВІРШОПИСЦЯ АНГЛІЙСьКОГО ВІЛьЯМА ШЕЙКСПІРА
СОНЕТ 4.
Kрасу свою бездумно тратиш ти чому, Що ти дістав як скарб у спадок? Природа юнакові не дає, лиш позича йому , Й лише тому, хто волю чинить радо, Чом зловживаєш, скнаро ти прекрасний, Тим скарбом, що так щедро тобі дали? Безтямний лихварю, чом статок той невласний, Життя талан розтринькуєш невдало? Розтрачуючи посаг цей самолюбиво, Mій любий, сам себе ти обманув. Коли ж тобі Життя скаже, на диво, Піти, то, врешті, що би ти здобув? То ж не помри з красою назавжди- Хай буде син красивим твій , як ти.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")