Сни про Грузію - відрада! І над ранок пророста смак солодкий винограду крізь розтулені вуста. І зникають всі печалі, ні про що нема жалю - у Сіоні та у Джварі бідну свічку запалю. Камінцям маленьким Мцхети я вклонюся до землі. Боже, обдаруй мене Ти вічним щастям на цім тлі. Хай мене вдень осяває і вночі звучать мені рідного проміння краю і чужих країв пісні.
Оригінал:
Сны о Грузии - вот радость! И под утро так чиста виноградовая сладость, осенявшая уста. Ни о чем я не жалею, ничего я не хочу - в золотом Свети-Цховели ставлю бедную свечу. Малым камушкам во Мцхета воздаю хвалу и честь. Господи, пусть будет это вечно так, как ныне есть. Пусть всегда мне будут в новость и колдуют надо мной милой родины суровость, нежность родины чужой.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")