Не знаю, що там далі у Орхана Велі - турецького видатного поета, а мені прозвучало таке; І всі такого натворили, Що чорт чуть ногу не зламав. На щастя очі нам відкрили. Сусідські вої руських прав, Які справляли катехизми На землях нашої Вітчизни... Та суд догонить цей анклав Людського болю і трутизни, І серед тисячі октав Звучати буде голос тризни...
Добра і правдива приповідка! Одні голови кладуть за Вітчизну, інші язиками ляпяють! Якраз підходить сьогоденню України!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")