"Я не прошу вернуть тебе, Я знаю це вже неможливо, Я хочу лиш забуть тебе, На жаль це також неможливо."... Гадаю, що тут зайве повторення двічі куплета, у якому ще й до того ж дублюється через рядок "тебе і неможливо", раджу ще помізкувати, адже наша мова така багата словами і образами... Надто багато повторень, що розчиняє зміст і псує загальне сприйняття вірша.
Межі досконалості немає... Вірш після "реставрації" зазвучав значно краще. Та раджу на майбутнє, Вячеславе, намагайтеся не вдаватися так часто до повторень, як от - "Я пам'ятаю та все марно, Я пам'ятаю нашу зустріч, І час розлуки пам'ятаю"... не лінуйтесь урізноманітнювати свої емоції у віршах. Хай щастить!
Вячеславе, зазнаватися ще зарано, я була з Вами лагідною, а можу значно суворіше. Раджу більш вимогливо ставитися до рим, ось наприклад "зустріч - роки", ну що це таке? Та й надто багато дієслівних рим, у мене їх щоправда також вистачає, але не потрібно аж так перенасичувати ними вірша. Над цим віршем я би ще попрацювала на Вашому місці... Ну як там тепер Ваш "хвіст"?
Якщо співається, значить добре! І вам бажаю творчого натхнення!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")