Я стою на сцені, Як на п'ядесталі І свої всі пісні Дарую тобі, І твоє кохання, Наче поєднання, Милого серденька І моєй душі.
Приспів: Пісню,заспіваю пісню Я про теє літо, Що до нас прийшло. Пісню, заспіваю пісню Я про те кохання, Що вже розцвіло. (2р.)
Я шукаю в залі, Карі твої очі І бажаю, щоб ти, Пригорнув мене, Велике кохання, Наче це послання, Подарунок долі, На щастя мені.
Приспів.
|