Якось кума стрів Омелька – Був худий, а став гладенький. Гей, Омельку, хитрий, лисе, Де і з ким ти так роз'ївся. Кум Омелько обізвався: - З куховаркою побрався. Часу жінка не марнує – Все варенички готує. А я жіночку люблю, Разом з нею все роблю. Ось так!
ПРИСПІВ 1-ий:
Ой, варенички мої, з сиром у сметані, Пухкі, м’які, солоденькі,самі в роті тануть. Як поїм, так вип'ю ще узварчику кухоль, Та й ремінчик розстебну, Щоб не тис на брюхо.
Ну, щастить тобі, Омелько! В тебе завжди повна пелька! А моя ледаща жінка Здатна лиш до відпочинку, Та ще й з ранку і до ночі Верещить, що схуднуть хоче, Бо нова її спідниця Не налазить на сідницю. Кум всміхнувсь: та не сумуй! Сам варенички готуй.
ПРИСПІВ 2-ий:
Ой, варенчики мої, картопляні, білі, К вам цибульку додаю смажену в олії. А грибочків як додам, біленьких смачненьких, То від столу відійти важко далеченько.
Час минув і ми з Омельком Вже однаково гладенькі. Як по вулиці ступаєм, Іншим місця вже немає, А як зайдем до крамниці, В ній аж стогнуть половиці. Кажуть з заздрісю знайомі: Ви тепер такі вагомі! Краще всіх ми живемо, Бо варенички їмо!
ПРИСПІВ 3-ій:
Ой, варенички з м’ясцем, смачним молоденьким, Будьмо ситі і міцні, будьмо здоровенькі! Їх із маслицем їмо, густим та гарячим, Розум с того в нас ясний, і весела вдача!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")