Ой, по лугу-оксамиту
КвіточкИ-волошки.
А за лугом у хатині
Дві старі ворожки.
ПРИСПІВ.
Готуйся, готуйся, зілля –
Кому на дозвілля,
Кому на весілля,
А мені, нещасливому
На гірке похмілля.
Готуйся, зілля, готуйся,
А ти до ворожок не суйся!
Як будеш їм заважати,
Мітлою виженуть з хати.
Я б ніколи не сувавася
До старих ворожок,
Та вже дуже закохався
У блакить волошок.
ПРИСПІВ:
Ой, Катрусенько, Катрусю,
Нащо мене губиш.
Я ж хлопчина
чепурненький,
А ти не голубиш.
ПРИСПІВ:
Гей, ворожки ви, ворожки,
Наготуйте зілля,
Щоб у мене і Катрусі
Відбулось весілля.
ПРИСПІВ:
21.06.2012
|