Горобинко моя, горобинко!
Серце б’ється у
грудях так стрімко,
Що, як
стріну тебе, як побачу,
Так і
розум останній свій втрачу.
ПРИСПІВ:
Китиці
ягід червоних
Стискую
у долонях.
Присмак
різкий, гіркуватий –
Буду завжди пам'ятати.
Ой,
горобини вродило!
Людству
і птаству на диво!
Йду із
побачення долом –
Все
червоніє навколо.
Горобинко
моя, горобинко!
Мати з хати
гукає: Даринко!
Засиділась
із хлопцєм на присьбі –
Повертайся
додому, бо пізно!
ПРИСПІВ:
Горобинко
моя, горобинко!
Вийди,
любонько, хоч на хвилинку!
Мати
спить, нас в пітьмі не побачить,
Довга
нічка коханням віддячить.
ПРИСПІВ:
14.07.2012
|