Ми – українці! Ми одної крові! Ця кров свята, як і свята земля,
Страждальна наша солов’їна мова, Одна в нас думка і душа одна! Ми здатні дійсно й ті серця зігріти, Що ще в зацупленні байдужому живі, Розвіять сморід всіх підступних міфів, Що труять серце рідної землі.
Приспів: Всеукраїнське Об’єднання «Свобода» - Це наше завтра, наше майбуття, Це чиста совість нашого народу Незламна воля до правдивого життя! Всеукраїнське Об’єднання «Свобода» - Це наше майбуття!
Так, безперечно, кожен має думку – Окрему думку й погляди свої… Про те, що важить ненька - Україна І чим для кожного слугує у житті. Та ми є плоть від плоті України, Землі своєї, для котрої живемо Куди б в житті не закидала доля, Якщо у ній і народитись не дано!
Приспів:
Вас заклинаю й закликаю слізно То ж схаменімось хоч тепер усі! Ми українці! – Рід у нас славетний Геть відженімо помисли лихі! Ми здатні нині справді відродити Ту Україну, що Святою є, Свій дух незламний воскресімо в серці Хай наша Ненька знову оживе.
Приспів:
|