Променем сонця всміхаєшся ти
Лиш провесінь розсипле перші квіти -- Я світлі наші зустрічі згадаю. Несе на крилах їх ранковий вітер-- Й душа моя вже сповнена розмаю. Приспів: Променем сонця всміхаєшся ти, Щось ніжно-бентежне шепочеш, Щебетом линеш з блакить-висоти, Листям весняним тріпочеш. Красується край берега калина, Купає віти в течії верба, А серце моє знов до тебе лине, Бо так, мабуть, окреслила судьба. Приспів: Променем сонця всміхаєшся ти, Щось ніжно-бентежне шепочеш, Щебетом линеш з блакить-висоти, Листям весняним тріпочеш. Вишневий сад щось під вікном шепоче, Чекаючи весільного убрання, Немов принести звістку світлу хоче Й розсипать зорепадом на світанні. Приспів: Променем сонця всміхаєшся ти, Щось ніжно-бентежне шепочеш, Піснею линеш з блакить-висоти, Щастям розквітнути хочеш. * * * В ПОЛОНІ ОСЕНІ Вже першим снігом припорошені Дрімають шапки хризантем, А ми удвох в полоні осені, Мов зачаровані, бредем. Картина зустрічі й прощання В уяві нашій вирина. Й пливе над нами незбагненна Кохання вічна таїна.
Додав: Anihola (20.09.2013)
| Автор: © Альохіна Олена
Розміщено на сторінці : Вірші про кохання , Вірш-пісня
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2177 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 3
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.