До того йде, як нічого не зміниться,то будуть ті Вітя і Коля тікати, аж капці губити. Наш нарід терплячий, але не залізний і не дурний. Гарно, пані Катерино!
Десь на Київськім Майдані, Люди, наче рій гудуть, Хай Азіров а з ним Янек З України геть ідуть.
Хай залишать хоч ті крихти, що не вспіли вкрасти ще. Ми зумієм й з них прожити, і примножити усе.
Бо народ най роботящий, не сидітиме дарма. А для Віті і для Колі Краще місце є-ТЮРМА!
Бо коли терпець утратять, Наші хлопці-козаки , Вам уже не врятуватись, Бо пірвуть вас на шматки.
Ось такий експромт мені навіяв ваш вірш, пані Катю!
Ті, хто вже вийшов на Майдан , дороги назад немає.....
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")