Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")
ОЙ НА ГОРІ СТОЇТЬ ХАТА,
БІЛЯ НЕЇ СИВА МАТИ,
ВОНА СИНА ВИГЛЯДАЄ
ВОНА СИНА ВИГЛЯДАЄ,
БО ДАВНО ЙОГО НЕМАЄ.
ДЕ ТИ СИНУ ЧАС ПРОВОДИШ,
ЧОМ ДОДОМУ НЕ ПРИХОДИШ?
-А СИНОЧОК НА МАЙДАНІ,
-А СИНОЧОК НА МАЙДАНІ,
ХТОСЬ ШЕПНУВ ТИХЕНЬКО МАМІ.
РАЗОМ З ІНШИМИ СИНАМИ,
З МОЛОДИМИ КОЗАКАМИ,
ВІН ВИБОРЮЄ СВОБОДУ,
ВІН ВИБОРЮЄ СВОБОДУ ,
ДЛЯ ВКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ.
ЧАС ВЖЕ ОЧІ НАМ ВІДКРИТИ,
НЕ ЗДАВАТИСЬ, НЕ КОРИТИСЬ,
ВОРОГАМ У НАШІЙ ХАТІ
ВОРОГАМ У НАШІЙ ХАТІ,
НЕ ДОЗВОЛИМ ПАНУВАТИ.
ХАЙ ВСЕВИШНІЙ НАС ПОЧУЄ
ДУХ КОЗАЦЬКИЙ ЩЕ ПАНУЄ,
УКРАЇНА БУДЕ ВІЛЬНА,
УКРАЇНА БУДЕ ВІЛЬНА,
НЕ ЗІГНЕ СВОЇ КОЛІНА.
НЕ ЗАСНЕ ДО РАНКУ МАТИ,
БУДЕ В ГОСПОДА БЛАГАТИ,
ЩОБ СИНОЧКАМ НА МАЙДАНАХ,
ЩОБ СИНОЧКАМ НА МАЙДАНАХ,
БОЖА МИЛІСТЬ БУЛА ДАНА.