(Жартівлива пісенька
із сумним підтекстом)
Куди мені бігти?
До кого чіплятись?
А може із відьмою
Краще побратись.
ПРИСПІВ:
Ох мені, ох!
Та підкажіть,
Як далі бути,
Як далі жить!
Ви нащо, матусю,
Казали ще змалку:
Який ти розумник
У мене, Іванку!
ПРИСПІВ:
Гудуть буревії,
Тополі ломають.
Жорстокі - жалю
Ані трохи не мають.
ПРИСПІВ:
Самотній, понурий
Плетусь до матусі,
Та марно, матуся
Сьогодні не в дусі.
ПРИСПІВ:
Конячку ледащу
До санок впрягаю.
Кричу, надриваюсь -
Та ж ледь шкультигає.
ПРИСПІВ:
Ледащу конячку
Я кинув у полі,
І стрімко подався
На пошуки долі.
ПРИСПІВ:
6.02.2014
|