МАРШ КОЛОН
Йдемо на майдани,
Збиваймо кайдани,
Вивільнюєм шиї із ярм!
Щоб вся Україна,
Свободна єдина,
Нарешті всміхнулася
нам.
ПРИСПІВ:
В колони ставайте, в
колони,
Сьогодні у марші мільони.
Проти насильства і бід
Постали Захід і Схід.
До перемоги! Кожен наш
наш крок
Нам прокладає путь до
зірок.
До перемоги! Над нами
Бог,
А з нами Шевченко Тарас
пророк.
До перемоги, до перемоги,
до перемоги!
Гуртуймось в колони,
Усі заборони
Сьогодні не втримають
нас.
У марші мільонів
Підносим долоні,
Біда згуртувала всіх
нас.
ПРИСПІВ:
Потужно крокуєм,
Хай хтось провокує,
Чи ножика навіть гострить.
Розпалимо, браття,
Свободи багаття,
Наблизим жаданую мить.
ПРИСПІВ:
Збиваймо кайдани
Йдемо на майдани.
Читкий і незміний наш
курс.
До правди, до волі,
До кращої долі
І з нами крокує Ісус.
ПРИСПІВ:
На віче! На віче!
Сумління нас кличе
На ньому сильнішаєм
Вдвічи і втричі
8.12.2013
|